APILA HELPPI – TERVEYSNEUVONTAA PUHELIMESSA

Apila Helppi -puhelinpalvelun kautta saa nopeasti yhteyden Apila Terveyden terveydenhoitajaan. Apila Helppiin voi soittaa, jos tarvitsee vastauksia terveyteen liittyviin kysymyksiin tai haluaa arvion hoidon tarpeesta. Terveydenhoitaja antaa puhelimitse kotihoito-ohjeita ja tukea omahoidossa silloin, kun ongelma ei vaadi vastaanotolla käyntiä. Tarvittaessa terveydenhoitaja konsultoi lääkäriä tai ohjaa kiireellisen tai kiireettömän hoidon piiriin oikealle ammattilaiselle. Valtaosa asiakkaista saa ratkaisun ongelmaansa saman tien, jolloin vältytään turhilta vastaanottokäynneiltä. Lisäksi Apila Helpistä saa ammattitaitoista rokotusneuvontaa ja työterveyshuollon asiakkaat voivat helposti tiedustella työterveyshuoltoon liittyviä asioita.

Numeroon voi soittaa kuka tahansa Apilan työterveysasiakkaiden lisäksi. Puhelun aikana annettu neuvonta kirjataan tavalliseen tapaan potilastietojärjestelmään ja se näkyy jatkossa asiakkaan terveystiedoissa.

Apila Helppi palvelee arkisin klo 12 – 13 numerossa 029 0863491. Muina aikoina voit jättää soittopyynnön asiakaspalvelun kautta terveydenhoitajalle tai työterveysasiakkaana työterveyshoitajalle.

Palvelu maksaa 11,50 €/puhelu. Lisäksi veloitetaan puhelun hinta, joka on 8,34 snt/puhelu + 16,69 snt/min soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymästä.