APILA HELPPI – TERVEYSNEUVONTAA PUHELIMESSA

Apila Helppi -puhelinpalvelun kautta saa nopeasti yhteyden Apila Terveyden hoitajaan. Apila Helppiin voi soittaa, kun tarvitsee vastauksia terveyteen liittyviin kysymyksiin tai haluaa arvion hoidon tarpeesta. Myös sairauslomatodistukseen liittyvät asiat hoituvat Apila Helpissä.

Apila Helppi palvelee arkisin klo 8 – 16 numerossa 029 0863491.

Apila Helppi palvelee koronavirusepidemian aikana myös koronavirukseen liittyvissä kysymyksissä.

Hoitaja antaa puhelimitse kotihoito-ohjeita ja tukea omahoidossa silloin, kun ongelma ei vaadi vastaanotolla käyntiä. Tarvittaessa hoitaja konsultoi lääkäriä tai ohjaa kiireellisen tai kiireettömän hoidon piiriin oikealle ammattilaiselle. Valtaosa asiakkaista saa ratkaisun ongelmaansa saman tien, jolloin vältytään turhilta vastaanottokäynneiltä. Lisäksi Apila Helpistä saa ammattitaitoista rokotusneuvontaa ja työterveyshuollon asiakkaat voivat helposti tiedustella työterveyshuoltoon liittyviä asioita.

Numeroon voi soittaa kuka tahansa Apilan työterveysasiakkaiden lisäksi. Puhelun aikana annettu neuvonta kirjataan tavalliseen tapaan potilastietojärjestelmään ja se näkyy jatkossa asiakkaan terveystiedoissa.

Palvelun hinta on aikaperustainen voimassaolevan hinnastomme mukaisesti ja työterveysasiakkailtamme se veloitetaan työnantajalta työterveyshuoltosopimuksen mukaisesti.

Lisäksi veloitetaan puhelun hinta, joka on 8,34 snt/puhelu + 16,69 snt/min soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymästä.