Olemme tehneet kovasti töitä varmistaaksemme, että meillä on helppoa ja turvallista asioida poikkeusaikanakin. Kesälläkin monet asiat voi hoitaa helposti etänä ja toimipisteissämme on kiinnitetty tavallistakin enemmän huomioita hygieniaan sekä asiakkaiden ja henkilöstön suojaamiseen. Hengitystieoireiset hoidamme erillisillä infektiovastaanotoilla.

Palvelemme läpi kesän seuraavasti:

Juhannusaattona 19.6. toimipisteemme ovat kiinni ja to 18.6. siirrymme juhannuksen viettoon kaikissa toimipisteissämme klo 15:00.

Apila Terveys Seponkatu, Lahti                                                                                                         

ma-pe 8 – 16*
tiistaisin iltavastaanottoaikoja erikseen sovitusti

* 22.6. – 31.7. välisenä aikana suljemme perjantaisin klo 15

Apila Terveys Jyväskylä

ma-pe 8 – 16*

* 22.6. – 31.7. välisenä aikana suljemme perjantaisin klo 15

Apila Terveys Pekkalantie, Nastola

ma-to klo 8 – 16
perjantaisin suljettu

Järvelän toimipisteemme on kiinni 20.7. – 9.8. ja Rautietien 20.7. – 2.8. ja ne palvelevat muuten normaalisti.

Asiakaspalvelu ja ajanvaraus palvelee ma-pe klo 7:30 – 16

Erillinen infektiovastaanotto

Toimipisteissämme on turvallista asioida poikkeusaikanakin. Toimipisteissä on väljää runsaan etävastaanottomäärän vuoksi. Hengitystieoireiset potilaat hoidetaan pääsääntöisesti etänä, mutta mikäli perustellusta syystä on tarpeen saapua lähivastaanotolle esimerkiksi hengitysäänten kuuntelua varten, ohjataan asiakas aina infektiovastaanotolle. Infektiovastaanotto tapahtuu muusta asioinnista erillisesti huolehtien vielä tavallistakin tiukemmin sekä potilaiden että henkilökunnan suojaamisesta ja hygieniasta.

Etävastaanotot

Etäpalvelujen avulla saat joustavasti yhteyden terveydenhuollon ammattilaiseen ja voit hyödyntää palveluita vaikka kotoa käsin. Etävastaanotolla hoituvat sairausvastaanottojen lisäksi kätevästi useiden perussairauksien, kuten astman, diabeteksen, korkean verenpaineen ja muiden sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien kartoitus, hoito ja seuranta siltä osin kun ne eivät vaadi fyysistä tutkimista tai testaamista.

Etävastaanotolle pääset kätevästi varaamalla ajan asiakaspalvelustamme, jossa kanssasi sovitaan sinulle ja asiaasi sopivin etäpalvelun muoto.

Etävastaanottopalveluja tarjoavat lääkärien ja hoitajien lisäksi myös muut työterveyden ammattilaiset, kuten työfysioterapeutti, työterveyspsykologi ja työkykyvalmentaja. Heidän vastaanotoilleen tarvitset lääkärin tai työterveyshoitajan lähetteen.