Apila Terveys on kasvava kotimainen työterveyden asiantuntija, jonka asiakaskunnassa on runsaasti teollisuuden toimijoita. Kasvumme perustuu nimenomaan syvälliselle osaamiselle työtehtävistä ja toimialoista, joissa on paljon altisteita sekä muita työympäristön haittatekijöitä. Fokuksessamme on erityisesti työntekijöiden työkyvyn ylläpitäminen ja tukeminen, mutta osallistumme myös työterveyspainotteiseen sairaanhoitoon.

Olemme mukana Lääkäri 2020 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 8.–10.1.2020. Meidät löydät osastolta 2g48.

Kokemuksemme mukaan melu on teollisuusyrityksissä yksi yleisimmistä työntekijöiden terveyttä haittaavista altisteista. Jatkuva melualtistus voi olla kuulolle haitallista ja se häiritsee keskittymistä työhön. Melulla ja hälyllä on heijastevaikutus myös työajan ulkopuolelle, sillä se vaikuttaa terveyteen ja hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti.

Myös messutapahtumissa voi olla hälyistä, joten kutsummekin kaikki messukävijät hengähtämään hetkeksi osastollemme Neuron Activation Podiin, jossa kotimainen design ja matalataajuiseen värähtelyyn perustuva hyvinvointiteknologia yhdistyvät. Osastollamme voit myös halutessasi yrittää arvata messumelun määrää ja osallistua samalla arvontaan.

Lisäksi joka päivä 15 ensimmäiselle työterveyslääkärille tai sellaiseksi erikoistuvalle on osastollamme luvassa pieni yllätys. Takaamme kuitenkin hyvän mielen myöhemminkin saapuville.

Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautumislinkit löydät osoitteesta www.laakaripaivat.fi. Näyttelyyn osallistuminen on maksutonta. Tule tapaamaan meitä osastollemme! Voit myös halutessasi sopia henkilökohtaisen tapaamisen kanssamme etukäteen.