Palvelemme tällä hetkellä vain ajanvarauksella. Mikäli sinulla on infektio-oireita, ohjaamme sinut asioimaan etänä tai erilliselle infektiovastaanotolle.

Koronarokotukset | KoronavirustestiEtäpalvelut

Tervetuloa asioimaan turvallisin mielin!

Pyydä tarjous työterveyspalveluista
Pyydä tarjous

Apila Terveys osaksi Mehiläistä

Apila Terveys yhdistyy osaksi Mehiläistä 3.6.2021 allekirjoitetulla osakekaupalla. Lahden ja Jyväskylän alueella työterveyspalveluja tuottavan Apila Terveyden asiantuntijat siirtyvät Mehiläiseen vanhoina työntekijöinä.

 

Kaupalla ei ole välittömiä vaikutuksia toimintaamme. Aukioloajat ja ajanvaraus säilyvät toistaiseksi ennallaan ja tutut asiantuntijamme ottavat vastaan nykyisissä toimitiloissamme. Myös yritysten nimetyt työterveystiimit ja sopimussisällöt säilyvät ennallaan toistaiseksi. 

 

111-vuotias Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja. Mehiläinen tarjoaa kattavat ja laadukkaat palvelut yksityis-, vakuutus-, yritys- ja kunta-asiakkaille ympäri Suomen.​ Hoidon vaikuttavuus ja laatu on keskiössä kaikilla liiketoiminta-alueillamme​.  Mehiläinen myös kehittää ja vie suomalaista digiterveyden osaamista maailmalle​ toimialan etulinjassa.​ 

Ajankohtaista

Lisää ajankohtaista