Palvelemme tällä hetkellä vain ajanvarauksella. Mikäli sinulla on infektio-oireita, ohjaamme sinut asioimaan etänä tai erilliselle infektiovastaanotolle. Tervetuloa asioimaan turvallisin mielin!

Pyydä tarjous työterveyspalveluista
Pyydä tarjous

Apilan etäpalvelut uudistuvat 3.5.2021

Apila Terveyden etäpalvelut uudistuvat maanantaina 3.5.2021, kun siirrymme uuteen järjestelmään. Samalla laajennamme etäpalveluja ottamalla käyttöön työterveyshoitajan päivystyschatin arkiaamuisin klo 8-10. Uusi järjestelmä tuo myös mukanaan käyttäjien vahvan tunnistautumisen. Etäpalvelut toimivat jatkossakin eApila-nimen alla.

Työterveyshoitajan päivystyschatissa saat suoraan yhteyden päivystävään työterveyshoitajaan, jonka kanssa hoidon tarpeen arvio tapahtuu nopeasti tai saat muuta ohjausta ja neuvontaa terveyteen liittyvissä kysymyksissä. Muilta osin etäpalvelut säilyvät entisenlaisina eli oman työterveystiimin kanssa voi viestitellä kiireettömissä asioissa. Videovastaanotto ajanvarauksella palvelee kaikissa asioissa, jotka eivät vaadi lähivastaanottoa. Kiireettömiin viesteihin vastaamme arkisin vuorokauden sisällä.

Uusi järjestelmä tuo mukanaan vahvan tunnistautumisen eli palveluun kirjaudutaan ensimmäisellä kerralla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Sen jälkeen järjestelmään voi kirjautua vahvan tunnistautumisen lisäksi myös henkilötunnuksella ja salasanalla.

eApilaan pääsee verkkosivuiltamme. Etäpalvelut toimivat puhelimella, tietokoneella tai älylaitteella.

Etäpalvelut ovat käytössä asiakkailla, joiden työnantaja on tehnyt sopimuksen etäpalveluista kanssamme.

Ajankohtaista

Lisää ajankohtaista