Palvelemme tällä hetkellä vain ajanvarauksella. Mikäli sinulla on infektio-oireita, ohjaamme sinut asioimaan etänä tai erilliselle infektiovastaanotolle.

Koronarokotukset | KoronavirustestiEtäpalvelut

Tervetuloa asioimaan turvallisin mielin!

Pyydä tarjous työterveyspalveluista
Pyydä tarjous

Influenssarokotukset

Influenssarokotus Apila Terveydestä hintaan 40,10 €

Influenssa on influenssaviruksen aiheuttama äkillinen, usein voimakasoireinen ja kuumeinen hengitysteiden infektiotauti. THL:n mukaan influenssaepidemioita esiintyy joka talvi, jolloin 5-15 % aikuisista ja 20-30 % lapsista sairastuu. Influenssa tarttuu pisara- tai kosketustartuntana ja se leviää varsin helposti tiloissa, joissa liikkuu paljon ihmisiä.

Influenssarokote on hyvän käsihygienian ohella paras keino suojautua influenssalta. Suurin osa rokotuksen ottaneista välttyy influenssalta jälkitauteineen ja myös taudin kesto voi lyhentyä. Rokotus ehkäisee myös taudin leviämistä kotona ja työpaikalla. Rokotus on hyvä ottaa ajoissa ennen influenssakauden alkua, sillä vasta-ainesuojan kehittyminen vie noin kaksi viikkoa rokotteen saamisen jälkeen.

Influenssarokotuksen saat nyt Apilasta hintaan 40,10 €. Hinta on kokonaishinta, joka sisältää rokotteen ja rokotuspalkkion. Hintaan ei lisätä toimistomaksua.

Käytämme Vaxigrip Tetra -rokotetta, jonka viruskannat vastaavat WHO:n suosituksia. Influenssarokotus annetaan pistoksena olkavarteen. Influenssarokote on yleensä hyvin siedetty. Tyypillisimpiä haittavaikutuksia ovat lievät flunssankaltaiset oireet tai paikallisreaktiot pistoskohdassa, mutta oireet häviävät parissa päivässä. Rokottamisen esteitä ovat voimakas kananmuna-allergia, allerginen reaktio edellisestä rokotteesta tai kuumeinen infektio.

Varaa rokotusaika hoitajalle asiakaspalvelustamme 029 086 3490*.

Lisätietoja rokotteesta saat asiakaspalvelusta.

Yritysasiakas: kysy työterveyshoitajaltanne influenssarokotuksesta yrityksenne henkilöstölle.

Ajankohtaista

Lisää ajankohtaista