Palvelemme tällä hetkellä vain ajanvarauksella. Mikäli sinulla on infektio-oireita, ohjaamme sinut asioimaan etänä tai erilliselle infektiovastaanotolle. Tervetuloa asioimaan turvallisin mielin!

Pyydä tarjous työterveyspalveluista
Pyydä tarjous

Palvelumme koronaepidemian aikana — muistathan huolehtia terveydestäsi myös poikkeustilan aikana!

Koronavirusepidemia on vienyt valtavasti tilaa niin mediassa kuin ihmisten mielissäkin. Poikkeusoloissa itsestään ja omasta terveydestä huolehtimiseen voi tuntua jäävän tavallista vähemmän aikaa ja voimia. Joitakin taas saattaa askarruttaa vastaanotolle lähteminen erilaisten rajaustoimenpiteiden voimassa olon aikana.

Epidemian aikana on erityisen tärkeä hoitaa perussairauksia hyvin ja selvittää mahdollisten uusien oireiden syitä. Jatkuvaa seurantaa vaativien sairauksien, kuten diabeteksen, astman, verenpainetaudin tai sydänsairauksien sekä työ- ja toimintakykyyn vaikuttavien sairauksien, kuten tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidon tarve on edelleen olemassa ja tärkeistä kontrollikokeista ja seurantakäynneistä on syytä huolehtia poikkeusoloissakin, jotta perussairaus ei pääse pahenemaan. Myös kokonaan uudet oireet voi olla syytä selvittää liikoja viivyttelemättä, jotta diagnostiikka ja hoito päästään tarvittaessa aloittamaan.

Erillinen infektiovastaanotto

Olemme Apilassa tehneet kovasti töitä varmistaaksemme, että toimipisteissämme on turvallista asioida. Toimipisteissämme on väljää runsaan etävastaanottomäärän vuoksi ja hengitystieinfektio-oireiset potilaat on hoidettu kokonaan etänä. Ensi viikosta alkaen avaamme erillisen infektiovastaanoton hengitystieoireisille niin, että heidät hoidetaan jatkossakin pääsääntöisesti etänä, mutta mikäli perustellusta syystä on tarpeen saapua lähivastaanotolle esimerkiksi hengitysäänten kuuntelua varten, ohjataan asiakas aina infektiovastaanotolle. Infektiovastaanotto tapahtuu muusta asioinnista erillisesti huolehtien vielä tavallistakin tiukemmin sekä potilaiden että henkilökunnan suojaamisesta ja hygieniasta.

Etävastaanotot

Etäpalvelujen avulla saat joustavasti yhteyden terveydenhuollon ammattilaiseen ja voit hyödyntää palveluita vaikka kotoa käsin. Etävastaanotolla hoituvat sairausvastaanottojen lisäksi kätevästi useiden perussairauksien, kuten astman, diabeteksen, korkean verenpaineen ja muiden sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien kartoitus, hoito ja seuranta siltä osin kun ne eivät vaadi fyysistä tutkimista tai testaamista.

Etävastaanotolle pääset kätevästi varaamalla ajan asiakaspalvelustamme, jossa kanssasi sovitaan sinulle ja asiaasi sopivin etäpalvelun muoto.

Etävastaanottopalveluja tarjoavat lääkärien ja hoitajien lisäksi myös muut työterveyden ammattilaiset, kuten työfysioterapeutti, työterveyspsykologi ja työkykyvalmentaja. Heidän vastaanotoilleen tarvitset lääkärin lähetteen.

Ajankohtaista

Lisää ajankohtaista