Palvelemme tällä hetkellä vain ajanvarauksella. Mikäli sinulla on infektio-oireita, ohjaamme sinut asioimaan etänä tai erilliselle infektiovastaanotolle.

Koronarokotukset | KoronavirustestiEtäpalvelut

Tervetuloa asioimaan turvallisin mielin!

Pyydä tarjous työterveyspalveluista
Pyydä tarjous

Ulla Honkamaa Apila Terveys Oy:n toimitusjohtajaksi

Apila Terveys Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Riikka Mattila on irtisanoutunut toimitusjohtajan tehtävästään ja siirtyy pois yhtiön palveluksesta. Isku-konserniin kuuluvan yhtiön hallitus on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi Ulla Honkamaan 4.5.2021 alkaen.

Riikka Mattila aloitti Iskun oman työterveyshuollon vastaavana lääkärinä vuonna 2010 ja ryhtyi vuonna 2014 yhtiöitetyn Apila Terveyden toimitusjohtajaksi seuraavana vuonna. ”On ollut ilo tehdä yhteistyötä sekä henkilöstömme että asiakkaidemme kanssa kaikkien näiden vuosien ajan. Tänä aikana Apila on rakentunut ja kehittynyt pienestä integroidusta työterveyshuollosta nykymuotoonsa ja Apilan tarinassa niin henkilöstöllä kuin yhteistyökumppaneilla on ollut hyvin keskeinen rooli. Kiitän tästä yhteistyöstä.”, sanoo Riikka Mattila.

Ulla Honkamaa on toiminut monipuolisesti työterveyshuollon eri tehtävissä. Viimeksi hän on toiminut Etelä-Savon Työterveys Oy:ssä vuosina 2009-2020 ja siitä viimeiset kuusi vuotta varatoimitusjohtajana. Ulla on toiminut aiemmin myös Apila Terveydessä Jyväskylän yksikönvetäjänä vuoden 2021 alkupuolella. ”Riikan erinomaista työtä on hyvä tulla jatkamaan ja on hienoa päästä kehittämään Apilaa edelleen. Uskon, että osaavan henkilöstömme ja hyvien asiakkaidemme yhteistyö jatkuu tuloksellisena. Haluamme tarjota asiakkaillemme jatkossakin laadukkaita työterveyspalveluita.”, sanoo Ulla Honkamaa.

Lisätietoja:

Ulla Honkamaa
Toimitusjohtaja
Apila Terveys Oy
p. 050 464 2508
ulla.honkamaa@apilaterveys.fi

Ajankohtaista

Lisää ajankohtaista