Tiedote 28.9.2020

Isku-konserniin kuuluvan kokonaan kotimaisen Apila Terveyden toiminta Jyväskylässä on siirtynyt Kirkkopuiston kupeeseen nousseeseen Reimariin 28.9.2020. Seppälääkärien noin 1500 työterveyshuollon henkilöasiakasta siirtyy 1.10.2020 kesällä solmitun liiketoimintakaupan myötä Apila Terveyteen. Uuden toimipisteen tärkeimmät kosketuspinnat ja kalusteet ovat antimikrobisia.

Apila Terveys tarjoaa työterveys- ja työhyvinvointipalveluita monipuolisesti eri toimialojen ja kokoluokkien yrityksille. Erityisen vahva osaaminen Apilalla on teollisuuden ja tuotantotyön erityispiirteistä. Apila Terveys tarjoaa myös terveyspalveluja yksityisasiakkaille.

Uuden toimipisteen tärkeimmät kosketuspinnat ja kalusteet ovat antimikrobisia. Yhdessä hyvän käsihygienian ja säännöllisen siivouksen kanssa antimikrobiset ratkaisut vähentävät merkittävästi tartuntojen leviämistä ja niillä voi osaltaan taistella mikrobeja vastaan.

”On ilo saada toivottaa Seppälääkärien yritysasiakkaat ja osaava henkilöstö tervetulleiksi Apilaan ja uusiin tiloihimme. Vaikka etäpalvelujen merkitys jatkuvasti kasvaa myös terveydenhuollossa, on lähivastaanottojen turvallisuus ja toimivuus meille tärkeää. Uusien tilojen myötä pystymme panostamaan kasvuun, toiminnan kehittämiseen ja asiakkaidemme entistäkin parempaan palvelemiseen. Myös Seppälääkärien kanssa hyvin käynnistynyt yhteistyö tiivistyy jatkossa entisestään.”, kertoo Apila Terveyden toimitusjohtaja Riikka Mattila.

”Huolehdimme sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme hyvinvoinnista, joten käytännöllisyyden ja monipuolisuuden lisäsi tilasuunnittelussa on korostunut turvallisuus erityisesti näinä aikoina. Antimikrobiset kalusteet ja pinnat tutkitusti vähentävät tartuntojen leviämistä. Emme tietenkään halunneet tinkiä estetiikastakaan, joten kaikkinensa täällä on ilo työskennellä.”, sanoo Apila Terveys Jyväskylän yksikönvetäjä Niko Martiskainen.

Lisätietoja:

Yksikönvetäjä Niko Martiskainen, puh. 050 471 1751

Toimitusjohtaja Riikka Mattila, puh. 044 792 3409