Apila Terveys osti keväällä 2018 PlusTerveys Nastolan Lääkärikeskuksen liiketoiminnan PlusTerveys Lääkärit Oy:ltä. Nastolan Lääkärikeskuksen toiminta on siirtynyt osaksi Apilaa 1.10.2018 ja toimipisteen nimi on nyt Apila Terveys Nastola Pekkalantie.

 AJANVARAUS

PlusTerveys Nastolan Lääkärikeskuksen ajanvaraus on siirtynyt 1.10. alkaen Apilan järjestelmään ja Nastolan Lääkärikeskuksen verkkosivut ja ajanvarausnumero ovat poistuneet käytöstä. Ajat varataan jatkossa Apilan ajanvarausnumerosta 029 086 3490 tai verkkoajanvarauksesta.

Asiointi toimipisteessä tapahtuu aina ajanvarauksella. 

PlusTerveys Nastolan Lääkärikeskuksen asiakkaiden henkilö- ja potilastiedot siirretään keskitetysti Apilaan loppuvuoden 2018 aikana. Siirto ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä. 

ASIOINTI

Nastolan Lääkärikeskuksen työterveysasiakkaiden työntekijöiden asiointi jatkuu tuttuun tapaan nimetyllä työterveyshoitajalla ja -lääkärillä Nastolassa Pekkalantiellä. Lisäksi asiointi onnistuu tarvittaessa myös Apilan Seponkadun toimipisteessä Lahdessa. Toimipisteiden yhteystiedot löytyvät Toimipaikat-osiosta.

MUITA MUUTOKSIA

Loppuvuoden aikana Pekkalantien toimipisteen ilme muuttuu Apilan näköiseksi. Remontin yhteydessä myös sekä kalusteet että tärkeimmät kosketuspinnat vaihdetaan antimikrobisiksi.

Tutut asiantuntijamme toivottavat teidät jatkossakin tervetulleeksi Pekkalantielle!