OLISITKO SINÄKIN APILALAINEN?

Apila Terveys on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä, kokonaan kotimainen terveyspalveluyritys, jolla on vahva työterveystausta. Viimeisen vuoden aikana olemme muun muassa ottaneet käyttöön ISO9001:2015 -sertifioidun toimintakäsikirjan, panostaneet sähköisiin työkaluihin ja parhaillaan olemme laajentamassa yksityisiin terveyspalveluihin työterveyden lisäksi. Yritys- ja yhteisöasiakkaamme edustavat monipuolisesti eri toimialoja ja kokoluokkia. Apilalaisena pääset tekemään tärkeää ja merkityksellistä työtä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin eteen ja sen myötä tuottamaan elinvoimaa yksilöille, yrityksille, yhteisöille ja yhteiskunnalle.

LAHDEN SEUDUN TYÖPAIKAT JA TEHTÄVÄT

Asiakasmäärämme kasvaessa haemme Päijät-Hämeen seudulle työterveyslääkäreitä, työterveyshuoltoon erikoistuvia lääkäreitä ja yleislääkäreitä vakituiseen työsuhteeseen tai ammatinharjoittajaksi. Voit työskennellä toiveidesi mukaan joko koko- tai osa-aikaisena. Apilalla on työterveyshuollon koulutusoikeudet, joten ohjaamme mielellämme työterveyshuollon erikoistumisopintojasi. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokemusta kartuttanut konkari. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja halu kehittyä työssäsi edelleen.

Monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan lisäksi pakettiin kuuluu mutkaton ja viihtyisä työyhteisö, joka koostuu asiantuntevista, motivoituneista ja auttavaisista työkavereista. Olemme saaneet työntekijöiltämme kiitosta sekä hyvästä perehdytyksestä että mahdollisuudesta jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä saat Riikka Mattilalta, puh. 044 792 3409 / riikka.mattila@apilaterveys.fi

Haemme myös vakituiseen työsuhteeseen osa-aikaista työterveyspsykologia Lahteen ja Nastolaan

Tehtävässä pääset vaikuttamaan keskeisesti työntekijöiden hyvinvointiin ja yritysten menestykseen. Työterveyspsykologina tehtäväsi ovat monipuolisia ja painotukset voivat vaihdella oman erityisosaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tulet olemaan osa moniammatillista tiimiä, jossa pääset sekä monipuolisesti hyödyntämään osaamistasi että oppimaan toisilta työterveyden asiantuntijoilta. Lisäksi tukenasi on työterveyspsykologikollega, jonka kanssa voit kehittää niin omaa työtäsi kuin Apilan palveluja ja toimintaa. Tehtävä täytetään oikean henkilön löytyessä ja työt voit aloittaa vaikka heti.

MITÄ ETSIMME?
Tehtävä edellyttää psykologin peruskoulutuksen lisäksi työterveyshuollon pätevöittävää koulutusta.  Aikaisempi kokemus työterveyshuollossa toimimisesta on suositeltavaa.

Vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat tehtävässä menestymisen kannalta keskeisiä sekä moniammatillisessa tiimitoiminnassa että yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Taidat yksilö- ja ryhmätyöskentelyn tukiessasi työyhteisöjä työhyvinvoinnissa. Arvostamme eteenpäin katsovaa, kehitysmyönteistä ja ratkaisukeskeistä otetta työhön, sillä tehtävä edellyttää niin oman työsi kuin Apilan palvelujen ja toiminnan kehittämistä. Hyvät tietotekniset valmiudet, riittävä kielitaito sekä mahdollisuus matkustaa tarvittaessa ovat myös tehtävässä eduksi.

MITÄ TARJOAMME?
Monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan lisäksi pakettiin kuuluu mutkaton ja viihtyisä työyhteisö, joka koostuu asiantuntevista, motivoituneista ja auttavaisista työkavereista. Olemme saaneet työntekijöiltämme kiitosta sekä hyvästä perehdytyksestä että mahdollisuudesta jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja työterveyspsykologin tehtävästä antaa toimitusjohtaja Riikka Mattila, puh. 044 792 3409 / riikka.mattila@apilaterveys.fi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@apilaterveys.fi 8.2.2019 mennessä.

Muihin Lahden seudun tehtäviin voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@apilaterveys.fi.

JYVÄSKYLÄN SEUDUN TYÖPAIKAT JA TEHTÄVÄT

Vuonna 2019 matkamme vie Jyväskylään, jonne avaamme uuden toimipisteen. Avaamme lähiaikoina hakuun muun muassa seuraavat tehtävät Apilan Jyväskylän toimipisteeseen:

YLEISLÄÄKÄRI

TYÖTERVEYSHOITAJA

ASIAKASPALVELUHENKILÖ

TYÖFYSIOTERAPEUTTI

TYÖTERVEYSPSYKOLOGI

BIOANALYYTIKKO / LABORATORIOHOITAJA

Näihin ja muihin tehtäviin otamme vastaan avoimia työpaikkahakemuksia. Avoimen työpaikkahakemuksen voit lähettää osoitteeseen rekry@apilaterveys.fi. Otsikoi viestisi ”Avoin työpaikkahakemus”.

Tutustu myös palveluvalikoimaamme.