OLISITKO SINÄKIN APILALAINEN?

Apila Terveys on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä, kokonaan kotimainen terveyspalveluyritys, jolla on vahva työterveystausta. Erityisen vahva osaaminen meillä on teollisuuden ja tuotantotyön erityispiirteistä työterveyshuollon näkökulmasta, mutta yritys- ja yhteisöasiakkaamme edustavat monipuolisesti eri toimialoja ja kokoluokkia. Apilalaisena pääset tekemään tärkeää ja merkityksellistä työtä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin eteen ja sen myötä tuottamaan elinvoimaa yksilöille, yrityksille, yhteisöille ja yhteiskunnalle.

Työfysioterapeutti

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme Lahteen nykyaikaisella työotteella varustettua työfysioterapeuttia opintovapaan sijaisuuteen kahden vuoden ajaksi alkaen 1.9.2020

Toimit tiiviisti moniammatillisen tiimin jäsenenä toteuttamassa asiakasyritysten työterveyshuoltoa. Asiakasyritysten työntekijöiden työ- ja toimintakyvyn edistämisen lisäksi vastaat nimettyjen asiakkuuksien kehittämisestä, joten vuorovaikutuksellisesta ja kehittämismyönteisestä asenteesta on tehtävässä hyötyä.

Tehtävässä edellytämme fysioterapeutin tutkintoa. Aikaisempi kokemus työterveyshuollosta on eduksesi, mutta myös vahva kiinnostus kehittyä alan osaajaksi on hyvä pohja. Olet työotteeltasi yhteistyömyönteinen, suunnitelmallinen, ratkaisukeskeinen ja positiivinen. Käytät sujuvasti nykyaikaisia työvälineitä. Apilan koko ajan kasvaessa ja kehittyessä sinun on haluttava oppia uutta ja kehittyä tehtävissäsi yhä monipuolisemmaksi tekijäksi.

Monipuolisten työtehtävien ja asiakaskunnan lisäksi pakettiin kuuluu mutkaton ja viihtyisä työyhteisö, joka koostuu asiantuntevista, motivoituneista ja auttavaisista työkavereista. Olemme saaneet kiitosta sekä hyvästä perehdytyksestä että mahdollisuudesta jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönvetäjä Kati Tapio (puh. 050 468 9320) ma 6.7. klo 13-17 ja pe 10.7. klo 7:30-13.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveen kera 19.7.2020 mennessä osoitteeseen rekry@apilaterveys.fi. Täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tervetuloa porukkaan!

 

Työterveyslääkäri, työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri ja yleislääkäri

Asiakasmäärämme kasvaessa haemme Päijät-Hämeen ja Jyväskylän seuduille työterveyslääkäreitä, työterveyshuoltoon erikoistuvia lääkäreitä ja yleislääkäreitä vakituiseen työsuhteeseen tai ammatinharjoittajaksi. Voit työskennellä toiveidesi mukaan joko koko- tai osa-aikaisena. Apilalla on työterveyshuollon koulutusoikeudet, joten ohjaamme mielellämme työterveyshuollon erikoistumisopintojasi. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokemusta kartuttanut konkari. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja halu kehittyä työssäsi edelleen.

Tutustu tarkemmin tapaamme lähestyä työterveyttä ja työterveyslääkärin työtä.

Monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan lisäksi pakettiin kuuluu mutkaton ja viihtyisä työyhteisö, joka koostuu asiantuntevista, motivoituneista ja auttavaisista työkavereista. Olemme saaneet työntekijöiltämme kiitosta sekä hyvästä perehdytyksestä että mahdollisuudesta jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä saat Riikka Mattilalta, puh. 044 792 3409 / riikka.mattila@apilaterveys.fi

 

Avoimet hakemukset

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@apilaterveys.fi. Otsikoi viestisi ”Avoin työpaikkahakemus”.

Tutustu myös palveluvalikoimaamme.