OLISITKO SINÄKIN APILALAINEN?

Apila Terveys on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä, kokonaan kotimainen terveyspalveluyritys, jolla on vahva työterveystausta. Viimeisen vuoden aikana olemme muun muassa ottaneet käyttöön ISO9001:2015 -sertifioidun toimintakäsikirjan, panostaneet sähköisiin työkaluihin ja parhaillaan olemme laajentamassa yksityisiin terveyspalveluihin työterveyden lisäksi. Yritys- ja yhteisöasiakkaamme edustavat monipuolisesti eri toimialoja ja kokoluokkia. Apilalaisena pääset tekemään tärkeää ja merkityksellistä työtä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin eteen ja sen myötä tuottamaan elinvoimaa yksilöille, yrityksille, yhteisöille ja yhteiskunnalle.

LAHDEN SEUDUN TYÖPAIKAT JA TEHTÄVÄT

Asiakasmäärämme kasvaessa haemme Päijät-Hämeen seudulle työterveyslääkäreitä, työterveyshuoltoon erikoistuvia lääkäreitä ja yleislääkäreitä vakituiseen työsuhteeseen tai ammatinharjoittajaksi. Voit työskennellä toiveidesi mukaan joko koko- tai osa-aikaisena. Apilalla on työterveyshuollon koulutusoikeudet, joten ohjaamme mielellämme työterveyshuollon erikoistumisopintojasi. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokemusta kartuttanut konkari. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja halu kehittyä työssäsi edelleen.

Monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan lisäksi pakettiin kuuluu mutkaton ja viihtyisä työyhteisö, joka koostuu asiantuntevista, motivoituneista ja auttavaisista työkavereista. Olemme saaneet työntekijöiltämme kiitosta sekä hyvästä perehdytyksestä että mahdollisuudesta jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä saat Riikka Mattilalta, puh. 044 792 3409 / riikka.mattila@apilaterveys.fi

Haemme myös asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteeseen Lahden seudun toimipisteisiimme

Tehtävässä pääset vaikuttamaan keskeisesti asiakkaidemme palvelukokemukseen sekä työtoveriesi työpäiviin. Toimit osana asiakaspalvelutiimiä auttaen asiakkaitamme ja työtovereitasi. Asiakaspalvelutehtäviin kuuluvat muun muassa asiakkaiden ajanvarausten ja ilmoittautumisten hoitaminen, palveluneuvonta ja laskutus. Työtovereitasi autat muun muassa huolehtimalla vastaanottohuoneiden varustelusta, opastamalla tärkeimpien järjestelmien käytössä ja hoitamalla erilaisia toimistotöitä.

Sinulla on kokemusta asiakaspalvelutyöstä terveydenhuollossa ja yksityisen terveyspalvelualan tuntemus on eduksesi. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi merkonomi, tradenomi, lähihoitaja tai sairaanhoitaja.

Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen tyyppi, jonka perusasenne on positiivinen. Työotteesi on suunnitelmallinen ja sinulla on kykyä ja halua ratkoa ongelmia joskus nopeastikin vaihtelevissa tilanteissa niin, että asiakas lähtee meiltä aina hyvillä mielin. Käytät sujuvasti nykyaikaisia työvälineitä ja pystyt palvelemaan asiakkaitamme tarvittaessa myös englanniksi ja ruotsiksi. Apilan koko ajan kasvaessa ja kehittyessä sinun on haluttava oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä tehtävissäsi monipuoliseksi.

MITÄ TARJOAMME?

Monipuolisen tehtävänkuvan lisäksi pakettiin kuuluu mutkaton ja viihtyisä työyhteisö, joka koostuu asiantuntevista, motivoituneista ja auttavaisista työkavereista. Olemme saaneet työntekijöiltämme kiitosta sekä hyvästä perehdytyksestä että mahdollisuudesta jatkuvaan kehittymiseen.

Lisätietoja asiakaspalvelutehtävästä antaa Taina Niinimäki, puh. 044 792 3407, ke 12.12 klo:12.30-14.00, pe 14.12 klo:9.30-11.30. Lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@apilaterveys.fi 15.12.2018 mennessä.

Muihin Lahden seudun tehtäviin voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@apilaterveys.fi.

 

JYVÄSKYLÄN SEUDUN TYÖPAIKAT JA TEHTÄVÄT

Vuonna 2019 matkamme vie Jyväskylään, jonne avaamme uuden toimipisteen.

Loppuvuoden 2018 aikana avaamme hakuun muun muassa seuraavat tehtävät Apilan Jyväskylän toimipisteeseen:

YLEISLÄÄKÄRI

TYÖTERVEYSHOITAJA

ASIAKASPALVELUHENKILÖ

TYÖFYSIOTERAPEUTTI

TYÖTERVEYSPSYKOLOGI

BIOANALYYTIKKO / LABORATORIOHOITAJA

Näihin ja muihin tehtäviin otamme vastaan avoimia työpaikkahakemuksia. Avoimen työpaikkahakemuksen voit lähettää osoitteeseen rekry@apilaterveys.fi. Otsikoi viestisi ”Avoin työpaikkahakemus”.

Tutustu myös palveluvalikoimaamme.