OLISITKO SINÄKIN APILALAINEN?

Apila Terveys on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä, kokonaan kotimainen terveyspalveluyritys, jolla on vahva työterveystausta. Erityisen vahva osaaminen meillä on teollisuuden ja tuotantotyön erityispiirteistä työterveyshuollon näkökulmasta, mutta yritys- ja yhteisöasiakkaamme edustavat monipuolisesti eri toimialoja ja kokoluokkia. Apilalaisena pääset tekemään tärkeää ja merkityksellistä työtä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin eteen ja sen myötä tuottamaan elinvoimaa yksilöille, yrityksille, yhteisöille ja yhteiskunnalle.

LAHDEN SEUDUN TYÖPAIKAT JA TEHTÄVÄT

Etsimme nyt porukkaamme Lahteen aktiivisella työotteella varustettua työterveyshoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työterveyshoitajana toimit osana moniammatillista työterveystiimiä ja vastaat nimettyjen asiakkuuksien työntekijöiden työkyvyn ja työhyvinvoinnin edistämisestä nykyaikaisia työkaluja ja menetelmiä hyödyntäen. Pääasiallinen tehtäväsi on asiakasyritystesi työntekijöiden työ- ja toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen yhdessä muun tiimin kanssa. Lisäksi työhösi kuuluu työterveyshuoltopainotteinen sairaanhoito sekä sairauspoissaolojen hallinta. Olet avainasemassa asiakasyritystemme yhteyshenkilönä ja moniammatillisen tiimin koordinoivana voimana. Asiakastyön ohella kehität aktiivisesti omaa ja kollegojesi työtä ja sen myötä Apilaa.

Odotamme sinulta kokemusta työterveyshoitajan työstä ja erikokoisten asiakkuuksien hoitamisesta sekä mielellään jo suoritettuja erikoistumisopintoja. Työotteesi on yhteistyömyönteinen, suunnitelmallinen ja positiivinen. Käytät sujuvasti nykyaikaisia työvälineitä ja pystyt palvelemaan asiakkaitamme tarvittaessa myös englanniksi, muu kielitaito on plussaa. Apilan koko ajan kasvaessa ja kehittyessä sinun on haluttava oppia uutta ja kehittyä tehtävissäsi yhä monipuolisemmaksi tekijäksi.

MITÄ TARJOAMME?

Monipuolisen tehtävänkuvan lisäksi pakettiin kuuluu mutkaton ja viihtyisä työyhteisö, joka koostuu asiantuntevista, motivoituneista ja auttavaisista työkavereista. Lisätietoja tehtävästä saat vastaavalta työterveyshoitajalta Riitta Lahtiselta (puh 050 325 2901) 18.5. alkaen ma-to klo 8 – 16. Jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@apilaterveys.fi 8.6.2020 mennessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan loppukesästä. Noudatamme Yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta.

 

Työterveyslääkäri, työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri ja yleislääkäri

Asiakasmäärämme kasvaessa haemme Päijät-Hämeen seudulle työterveyslääkäreitä, työterveyshuoltoon erikoistuvia lääkäreitä ja yleislääkäreitä vakituiseen työsuhteeseen tai ammatinharjoittajaksi. Voit työskennellä toiveidesi mukaan joko koko- tai osa-aikaisena. Apilalla on työterveyshuollon koulutusoikeudet, joten ohjaamme mielellämme työterveyshuollon erikoistumisopintojasi. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokemusta kartuttanut konkari. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja halu kehittyä työssäsi edelleen.

Tutustu tarkemmin tapaamme lähestyä työterveyttä ja työterveyslääkärin työtä.

Monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan lisäksi pakettiin kuuluu mutkaton ja viihtyisä työyhteisö, joka koostuu asiantuntevista, motivoituneista ja auttavaisista työkavereista. Olemme saaneet työntekijöiltämme kiitosta sekä hyvästä perehdytyksestä että mahdollisuudesta jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä saat Riikka Mattilalta, puh. 044 792 3409 / riikka.mattila@apilaterveys.fi

 

 

JYVÄSKYLÄN SEUDUN TYÖPAIKAT JA TEHTÄVÄT

Avoimet hakemukset

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@apilaterveys.fi. Otsikoi viestisi ”Avoin työpaikkahakemus”.

Tutustu myös palveluvalikoimaamme.