OLISITKO SINÄKIN APILALAINEN?

Apila Terveys on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä, kokonaan kotimainen terveyspalveluyritys, jolla on vahva työterveystausta. Erityisen vahva osaaminen meillä on teollisuuden ja tuotantotyön erityispiirteistä työterveyshuollon näkökulmasta, mutta yritys- ja yhteisöasiakkaamme edustavat monipuolisesti eri toimialoja ja kokoluokkia. Apilalaisena pääset tekemään tärkeää ja merkityksellistä työtä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin eteen ja sen myötä tuottamaan elinvoimaa yksilöille, yrityksille, yhteisöille ja yhteiskunnalle.

LAHDEN SEUDUN TYÖPAIKAT JA TEHTÄVÄT

Työterveyslääkäri, työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri ja yleislääkäri

Asiakasmäärämme kasvaessa haemme Päijät-Hämeen seudulle työterveyslääkäreitä, työterveyshuoltoon erikoistuvia lääkäreitä ja yleislääkäreitä vakituiseen työsuhteeseen tai ammatinharjoittajaksi. Voit työskennellä toiveidesi mukaan joko koko- tai osa-aikaisena. Apilalla on työterveyshuollon koulutusoikeudet, joten ohjaamme mielellämme työterveyshuollon erikoistumisopintojasi. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokemusta kartuttanut konkari. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja halu kehittyä työssäsi edelleen.

Tutustu tarkemmin tapaamme lähestyä työterveyttä ja työterveyslääkärin työtä.

Monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan lisäksi pakettiin kuuluu mutkaton ja viihtyisä työyhteisö, joka koostuu asiantuntevista, motivoituneista ja auttavaisista työkavereista. Olemme saaneet työntekijöiltämme kiitosta sekä hyvästä perehdytyksestä että mahdollisuudesta jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä saat Riikka Mattilalta, puh. 044 792 3409 / riikka.mattila@apilaterveys.fi

 

 

JYVÄSKYLÄN SEUDUN TYÖPAIKAT JA TEHTÄVÄT

Toimintamme kasvaessa haemme nyt asiakasneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän toimipisteeseemme

Tehtävässä pääset vaikuttamaan keskeisesti asiakkaidemme palvelukokemukseen sekä työtoveriesi työpäivien sujuvuuteen. Toimit osana asiakaspalvelutiimiä, jonka tehtäviin kuuluvat muun muassa ajanvaraus, asiakasneuvonta sekä pienimuotoisia laskutustehtäviä.

Sinulla on mielellään kokemusta asiakaspalvelutyöstä terveydenhuollossa ja yksityisen terveyspalvelualan tuntemus on eduksesi. Pohjakoulutuksesi on terveydenhuollosta, voit olla esimerkiksi lähi- tai sairaanhoitaja. Sen lisäksi esimerkiksi kaupallisesta koulutuksesta on tehtävässä etua.

Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen tyyppi, jonka perusasenne on positiivinen. Työotteesi on suunnitelmallinen ja sinulla on kykyä ja halua ratkoa ongelmia joskus nopeastikin vaihtelevissa tilanteissa niin, että asiakas lähtee meiltä aina hyvillä mielin. Käytät sujuvasti nykyaikaisia työvälineitä ja pystyt palvelemaan asiakkaitamme tarvittaessa myös englanniksi. Apilan koko ajan kasvaessa ja kehittyessä sinun on haluttava oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä tehtävissäsi monipuoliseksi.

Monipuolisen tehtävänkuvan lisäksi pakettiin kuuluu mutkaton ja viihtyisä työyhteisö, joka koostuu asiantuntevista, motivoituneista ja auttavaisista työkavereista. Olemme saaneet työntekijöiltämme kiitosta sekä hyvästä perehdytyksestä että mahdollisuudesta jatkuvaan kehittymiseen. Syksyllä Jyväskylän toimipisteemme muuttaa aivan uusiin, viihtyisiin toimitiloihin Kirkkopuiston viereen. Työaika tehtävässä on vähintään 25 h/vko.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalveluvastaava Tiia Tuomela p. 050 562 4202 25.-26.2. klo 13-15 sekä 4.3. klo 10-15.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@apilaterveys.fi 13.3.2020 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tervetuloa porukkaan!

Avoimet hakemukset

Muihin tehtäviin voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@apilaterveys.fi. Otsikoi viestisi ”Avoin työpaikkahakemus”.

Tutustu myös palveluvalikoimaamme.