OLISITKO SINÄKIN APILALAINEN?

Apila Terveys on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä, kokonaan kotimainen terveyspalveluyritys, jolla on vahva työterveystausta. Erityisen vahva osaaminen meillä on teollisuuden ja tuotantotyön erityispiirteistä työterveyshuollon näkökulmasta, mutta yritys- ja yhteisöasiakkaamme edustavat monipuolisesti eri toimialoja ja kokoluokkia. Apilalaisena pääset tekemään tärkeää ja merkityksellistä työtä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin eteen ja sen myötä tuottamaan elinvoimaa yksilöille, yrityksille, yhteisöille ja yhteiskunnalle.

LAHDEN SEUDUN TYÖPAIKAT JA TEHTÄVÄT

Bioanalyytikko tai laboratoriohoitaja

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme nykyaikaisella työotteella varustettua bioanalyytikkoa tai laboratoriohoitajaa osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Työ sisältää asiakaspalvelua ja neuvontaa, näytteenottoa sekä näytteiden käsittelyä ja analytiikkaa. Teemme pienimuotoista päivystysdiagnostiikkaa sekä kliinistä fysiologiaa. Työ on itsenäistä ja monipuolista.

Odotamme sinulta kokemusta bioanalyytikon tai laboratoriohoitajan työstä. Olet työotteeltasi yhteistyömyönteinen, suunnitelmallinen ja positiivinen. Käytät sujuvasti nykyaikaisia työvälineitä. Apilan koko ajan kasvaessa ja kehittyessä sinun on haluttava oppia uutta ja kehittyä tehtävissäsi yhä monipuolisemmaksi tekijäksi.

MITÄ TARJOAMME?

Monipuolisen tehtävänkuvan lisäksi pakettiin kuuluu mutkaton ja viihtyisä työyhteisö, joka koostuu asiantuntevista, motivoituneista ja auttavaisista työkavereista. Olemme saaneet työntekijöiltämme kiitosta sekä hyvästä perehdytyksestä että mahdollisuudesta jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

  • Yksikönvetäjä Kati Tapio (puh 050 468 9320) 11.11. klo 14-17 tai 14.11. klo 8-9.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@apilaterveys.fi 12.11.2019 mennessä. Noudatamme Yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta.

 

Työterveyslääkäri, työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri ja yleislääkäri

Asiakasmäärämme kasvaessa haemme Päijät-Hämeen seudulle työterveyslääkäreitä, työterveyshuoltoon erikoistuvia lääkäreitä ja yleislääkäreitä vakituiseen työsuhteeseen tai ammatinharjoittajaksi. Voit työskennellä toiveidesi mukaan joko koko- tai osa-aikaisena. Apilalla on työterveyshuollon koulutusoikeudet, joten ohjaamme mielellämme työterveyshuollon erikoistumisopintojasi. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokemusta kartuttanut konkari. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja halu kehittyä työssäsi edelleen.

Monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan lisäksi pakettiin kuuluu mutkaton ja viihtyisä työyhteisö, joka koostuu asiantuntevista, motivoituneista ja auttavaisista työkavereista. Olemme saaneet työntekijöiltämme kiitosta sekä hyvästä perehdytyksestä että mahdollisuudesta jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä saat Riikka Mattilalta, puh. 044 792 3409 / riikka.mattila@apilaterveys.fi

 

Muihin tehtäviin voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@apilaterveys.fi. Otsikoi viestisi ”Avoin työpaikkahakemus”.

Tutustu myös palveluvalikoimaamme.